еМагазин

Tag : Заев-Фондација Отворено општество

ЖИВОТ

Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“ испрати 20 тони производи хуманитарна помош во Украина

Редакција
Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“ испрати 20 тони производи македонска хуманитарна помош за војската и за цивилното население во Украина, информираше на својот...