Office

(Галерија) Канцеларијата на МТВ во Берлин

Канцелариите на најпозната музичка телевизија во светот, МТВ се вистинско ремек дело. Ви ја преставуваме канцеларијата на телевизијата во Берлин во која работат 250 лица. Убав дизајн, конфор...Кој не би сакал да работи овде.

(Галерија) Канцелариите на Али баба

Али баба е една од најголемите компании за он лајн трговија во светот, а нејзиниот основач Џек Ма е еден од најбогатите Кинези. Основана е во 1999 година и денес тргува речиси во целиот свет.

 

(Галерија) 3Д прошетка низ одаите на Путин

Резиденцијата на претседателот на Русија, Владимир Пуин во Кремљ може да се разгледува и во 3Д верзија. На интернет сега е можно да појдете во виртуелно разгледување на главниот симбол на оваа земја кој се простира на Боровичката висорамнина, на левиот брег на реката Москва.

(Галерија) Во новата централа на Google, вработените нeма да имаат бироа

Google неодамна ги објави плановите за проширување на своето седиште во Маунтин Вју, Калифорнија. Новиот кампус се очекува да биде изграден до 2020 година, а според плановите на архитектите од BIG и Heatherwick Studio зградите треба да се составени од лесни и лесно пренослив материјали. Главната вест од наведените планови, сепак, е дека вработените на Google ќе можат да работат насекаде 

Февруари 2, 2015 Office Петре Димитров

Султанската канцеларија на Ердоган

Турскиот претседател Ердоган сака конфор. И затоа не штеди на него. Неговите канцеларии каде секојдневно ги извршува своите обврски се направени токму во таков дух.

Февруари 2, 2015 Office Петре Димитров

Лудата канцеларија на Гугл во Лондон

Челните луѓе на компанијата Гугл се познати по своите „бесни“ канцеларии низ светот и форсирањето на суперудобноста.Тие веруваат дека ваквиот мегаломански ентериер на вработените ќе им даде дополнителна мотивација за работа.Последната од низата суперлуксузни канцеларии, Гугл ја отвори во Лондон.