еМагазин
Image default
Бизнис ТОП СТОРИИ

Царинската управа распиша оглас за вработување на 58 лица

Царинската управа распиша оглас за вработување на 58 извршители на определено работно време, поради привремено зголемен обем на работа, до крајот на тековна фискална година (2018).

Се бараат кандидати за следниве работни места:

1 Виш цариник во царинска испостава Скопје 1 во царинарница Скопје, 6 извршители.

2. Цариник во царинска испостава Скопје 1 во царинарница Скопје, 2 извршители.

3. Виш цариник во царинска испостува Скопје 2 во царинарница Скопје, 1 извршител.

4. Цариник во царинска испостува Скопје 3 во царинарница Скопје, 1 извршител.

5. Цариник во отсек за патнички промет во царинска испостава Аеродром Александар Велики Скопје во царинарница Скопје, 3 извршители.

6. Виш цариник во отсек стоков промет во царинска испостава Аеродром Александар Велики Скопје во царинарница Скопје, 1 извршител.

7. Цариник во отсек стоков промет во царинска испостава Аеродром Александар Велики Скопје во царинарница Скопје, 1 извршител.

8. Вши цариник во отсек за стоков промет во царинска испостава Блаце во царинарница Скопје, 1 извршител.

9. Цариник во отсек стоков промет во царинска испостава Блаце, 1 извршител.

10. Цариник во отсек за патнички промет во царинска испостава Блаце во царинарница Скопје, 3 извршители.

11 Виш цариник во царинска испостава Тетово во царинарница Скопје, 1 извршител.

12. Цариник во царинска испостава Тетово во царинарница Сколје, 1 извршител.

13. Виш цариник во отсек за стоков промет во царинска испостава Табановце автопат во царинарница Куманово, 2 извршители.

14. Цариник во отсек за стоков промет во царинска испостава Табановце автопат во царинарница Куманово, 2 изврштели.

15. Цариник во отсек за патнички промет во царинска испостава Табановце автопат во царинарница Куманово, 2 извршители.

16. Виш цариник во отсек за стоков лромет во царинска испостава Деве Баир во царинарница Куманово, 1 извршител.

17. Самостоен советник за царински надзор во Служба за надзор на иматели на одобренија во царинарница Штип, 2 изврпштели.

18. Виш цариник во царинска испостава Штип во царинарница Штип, 1 извршител.

19. Виш цариник во царинска испостава Велес во царинарница Штип, 1 извршител.

20. Цариник во отсек за стоков промет во царинска испостава Делчево во царинарница Штип, 1 извршител.

21 Цариник во отсек за патнички промет во царинска испостава Делчево во царинарница Штип, 1 извршител.

22. Цариник во царинска испостава ЖС Гевгелија во царинарница Гевгелија, 2 извршители.

23. Виш цариник во царинска испостава Гевгелија во царинарница Гевгелија, 3 извршители.

24. Цариник во царинска испостава Дојран во царинарница Гевгелија, 1 извршител.

25. Виш цариник во царинска испостава Струмица во царинарница Гевгелија, 2 извршители.

26. Цариник во царинска испостава Струмица во царинарница Гевгелија, 1 извршител.

27. Виш цариник во царинска испостава Кавадарци во царинарница Гевгелија, 1 извршител.

28. Виш цариник во царинска испостава Битола во царинарншда Битола, 3 извршители.

29. Виш цариник во отсек за стоков промет во царинска испостава Меџитлија во царинарница Битола, 2 извршители.

30. Цариник во отсек за патнички промет во царинска испостава Меџитлија во царинарница Битола, 2 извршители.

31 виш цариник во царинска испосгава Прилеп во царинарница Битола, 1 извршител.

32. Виш цариник во царинска испостава Охрид во царинарница Бигола, 1 извршител.

33. Цариник во царинска испостава Аеродром Св. Апостол ПавлеОхрид во царинарница Битола, 1 извршител.

34. Виш цариник во отсек за стоков промет во царинска испостава Ќафасан во царинарница Битола, 1 извршител.

35. Водител на смена во отсек за патнички промет во царинска испостава Ќафасан во царинарница Битола, 1 извршител.

36. Цариник во царинска испостава Свети Наум во царинарница Битола, 1 извршител.

Повеќе детали ТУКА.

Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор со редакцијата на еМагазин значи експлицитно прифаќање на условите за преземање, кои се објавени ОВДЕ.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА

Македонија на стенд-бај: Ќе ја повтори ли ВМРО-ДПМНЕ грешката на Љубчо Георгиевски од деведесетите?

Никола Осило

Бугарската министерка Захариева: Гоце Делчев сам се изјаснил како Бугарин, нема да правиме компромис со вистината

Редакција

Пуцко петрол го шири бизнисот – отвора бензинска пред „Континентал“ во Скопје

Редакција