еМагазин

Tag : Алеа

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Стравот беше присутен цело време, но знаевме дека Алеа е во сигурни раце

Никола Осило
Малата Алеа си заминува дома по десетина дена поминати во Клиниката „Жан Митрев“. Рацете на докторите од педијатрискиот оддел ја предадоа во рацете на родителите....