еМагазин

Tag : Антонио Додевски

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

За едно евро по глава на жител, Советот на Општина Охрид ја „фрли“ Планинската спасителна служба

Редакција
Советот на Општина Охрид, речиси едногласно ја отфрли одлуката за финансиска поддршка на Планинската спасителна служба при Црвен Крст Охрид. Оваа служба се финансира благодарение...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Власта и опозицијата во Охрид воздржани за спасување на човечки животи: Да „нацртаме“ што претставува Планинската спасителна служба при Црвен Крст Охрид

Редакција
Планинската спасителна служба на Црвен Крст Охрид, постои од 2002 година, но преку проектот „Регионот Охридско Езеро безбедна дестинација за авантуристички туризам“ финансиран од фондовите...