еМагазин

Tag : Апелациски суд Штип

Бизнис ТОП СТОРИИ

„АБ-ауто“ го доби тендерот на Апелацискиот суд Штип за набавка на автомобил вреден 32.000 евра

Редакција
Апелацискиот суд Штип по распишаниот тендер за набавка на патничко моторно возило склучи договор со друштвото за трговија и услуги „АБ-ауто“ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје. Вредноста...