еМагазин

Tag : АрцелорМиттал

Бизнис

„АрцелорМиттал“ се преименува во „Либерти“

Редакција
Компанијата „АрцелорМиттал Скопје (ЦРМ) АД Скопје“ преку Македонската берза информира дека извршила промена на назив во „Либерти АД Скопје“ со извршен упис на промената во...
Бизнис

„Либерти“ се вбројува во топ десетте производители на челик на глобално ниво, со исклучок на Кина

Редакција
По преземањето на седум капацитети за челик на „АрцелорМиттал“ во Европа, „Либерти“ се вбројува во топ десетте производители на челик на глобално ниво, со исклучок...
Бизнис

„Либерти“ го завршува големото преземање на капацитетите за челик на „АрцелорМиттал“ во Европа, помеѓу кои и валавниците во Скопје

Редакција
„Либерти Стил“, дел од глобалната „ГФГ Алијанса“ на Санџив Гупта, денес го заврши преземањето на седум клучни капацитети за челик и пет сервисни центри од...