еМагазин

Tag : Аргета

Бизнис

Преку фокус на клучните детали до пораст на приходот и заработката

Редакција
Во првите девет месеци од 2019 година Атлантик Група оствари приходи од продажба со вкупен износ од 541 милиони евра, што претставува пораст од 3,2%...
Балкан

Завиден пораст на приходите на „Атлантик група“ во првиот квартал

Редакција
„Атлантик Група“ во првиот квартал на 2019 оствари приходи од продажба во износ од 160,1 милион евра, во споредба со истиот период во 2018 година,...