еМагазин

Tag : Бранка Бугариска

ТОП СТОРИИ Убава приказна

Движењето за креативност „Иво Лауренчиќ“ и „Арс Ламина“ на Меѓународниот ден на детето ги промовираа авторите и илустраторите на „Новите бајки од Македонија“

Редакција
На одбележувањето на Меѓународниот ден на детето – 1 јуни, беше промовирана едицијата „Нови бајки од Македонија“, со што се збогати македонската литература за деца....
ТОП СТОРИИ Убава приказна

„Современи бајки од Македонија“ –  нов проект на Движењето за креативност „Иво Лауренчиќ“ и „Арс ламина“

Редакција
По големиот успех на изданијата „Бајки од Македонија“, Движењето за поддршка на креативноста Иво Лауренчиќ – „Браво Сине!“ во соработка со издавачката куќа „Арс ламина“...