еМагазин

Tag : деловни згради

Бизнис ТОП СТОРИИ

Владата ќе продава државни деловни згради и простории на државни органи со непосредна спогодба

Никола Осило
Министерството за транспорт и врски подготвува предлог на закон за дополнување на Законот за продажба и давање под закуп на деловните згради и деловните простории