еМагазин

Tag : дпговор

ДОБРОСОСЕДСТВО ТОП СТОРИИ

Утврден Предлог законот за ратификација на спогодбата со Албанија за меѓународен воден транспорт во Охридското Езеро

Редакција
Владата на денешната седница го утврди текстот на Предлогот на Закон за ратификација на Спогодбата помеѓу Владата на Македонија и Советот на министри на Албанија...