еМагазин

Tag : феудализам

МОЈ СТАВ ТОП СТОРИИ

Феудализам во Македонија: Работат, а живеат во сиромаштија

Никола Осило
Државниот завод за статистика врз основа на податоците од Анкетата за приходи и услови за живеење која се спроведува во согласност со препораките на Европската...