еМагазин

Tag : Филип Николовски

Да помогнеме

Останаа уште малку средства, да ги собереме: Потребни се 2.364 евра за лекувањето на малиот Филип

Редакција
Акцијата за малиот Филип Николовски (4) е на самиот крај. Точниот термин за операцијата е потврден за 11 март 2019, Филип заминува во петок, неколку