еМагазин

Tag : Фоја

ЖИВОТ

И во лето може да се садат растенија и уредуваат дворови? И да се добијат награди

Редакција
Иако традиционално пролетта и есента се најповолни периоди за садење. Сепак и летото е докажано време за успешно садење и пресадување! Можеби се прашувате како?    ...
ЖИВОТ

Градинарскиот центар „Фоја“ со неверојатна понуда на надворешни декоративни садници

Редакција
Периодот на есен е идеално време за посадување на надворешни растенија. Тие освен што носат многу радост за очите, исто така ја смируваат нашата енергија,...