еМагазин

Tag : годишни пријави

Бизнис

Од 1. април УЈП ќе ни ги достави годишните пријави, ќе треба да ги потврдиме или корегираме

Редакција
Управата за јавни приходи од почетокот на наредниот месец ќе почне да ги доставува на граѓаните претпополнетите годишни даночни пријави за остварени приходи во текот...