еМагазин

Tag : горештини

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Како да се заштитите од топлотниот бран?

Редакција
Секоја година високите температури влијаат негативно на здравјето на луѓето во смисла ја влошуваат состојбата кај лицата кои страдаат од кардиоваскуларни болести, респираторни болести, ментални...