еМагазин

Tag : Керамидница

Македонија

ПРИЗМА: По мандатот, Коце Трајановски се подновил со куќа

Редакција
ПРИЗМА објави дека поранешниот градоначалник на Скопје, Коце Трајановски се подновил со куќа по завршувањето на неговиот мандат. Новата куќа на Трајановски, според ПРИЗМА се...