еМагазин

Tag : КИБС

Техно

OneID – прва македонска услуга за електронска идентификација: Ново поглавје во дигитализација

Редакција
Денес, КИБС во партнерство со Некстсенс, ја лансираше првата македонска услуга за електронска идентификација – OneID, изработена и сертифицирана согласно европските стандарди и европската регулатива...
Бизнис

Љупка Ѓорѓиевска на местото на Игор Давчевски во Управниот одбор на КИБС

Редакција
Клириншката куќа „Клириншки интербанкарски системи“ (КИБС) преку Македонската берза информира дека за нов член на Управниот одбор на КИБС АД Скопје е именувана Љупка Ѓорѓиевска....