еМагазин

Tag : Кимолос

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) еМагазин на Кикладите: Срцето ми остана на Кимолос

Петре Димитров
Сум посетил повеќе грчки острови, од извиканиот Миконос (кој реално не е ништо посебно), до најзелениот, Самотраки, ама малото островче, Кимолос, дел од Кикладите, ми...