еМагазин

Tag : Кирил Топалов

Македонија

Идентитетот на Македонците датира од 1944 година, тие ја фалсификуваат историјата, вели Топалов, член на мешовитата Комисија со Бугарија

Редакција
Имаме договор со Република Северна Македонија од 2017 година, но тие не го почитуваат, и се обидуваат да го заобиколат со различни планови. Ова за...