еМагазин

Tag : Кокра е арт-1

Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за стоковни резерви купи пченица и од „Кокра е арт-1“ за 2 милиони евра

Редакција
Агенцијата за стоковни резерви склучи договор за набавка на меркантилна пченица со друштвото за производство, транспорт трговија и угостителски услуги Кокра е арт-1 ДОО експорт-импорт...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за стоковни резерви склучи договор за набавка на пченица со фирма од селото Порој вреден 2,1 милиони евра

Редакција
Агенцијата за стоковни резерви склучи договор за набавка на меркантилна пченица со друштвото за производство, транспорт трговија и угостителски услуги Кокра е Арт-1 ДОО експорт-импорт...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Кокра е арт-1“ од село Порој го доби тендерот на Агенцијата за стоковни резерви за набавка на јачмен вреден 421.000 евра

Редакција
Агенција за стоковни резерви по распишаниот тендер за обновување на јачмен за сточна храна склучи договор со друштвото за производство, транспорт трговија и угостителски услуги...