еМагазин

Tag : колектори

Бизнис ТОП СТОРИИ

Детален преглед: Кои граѓани добија субвенции за сончеви колектори?

Редакција
Министерството за економија ја објави листата на добитници на субвенции за купени и вградени сончеви колектори во домаќинствата за 2019 година, согласно Програмата за изменување...
Бизнис

Детален преглед: Кои граѓани добија субвенции за купување сончеви колектори?

Редакција
Министерството за економија го објави списокот на добитници на субвенции за вградување сончеви колектори. Јавниот оглас за надоместување на дел од трошоците за купени и...
Бизнис

Прв дојден, прв услужен: Распишан огласот за субвенции за сончеви колектори

Редакција
Министерството за економија распиша оглас за надоместување на дел од трошоците за купени и вградени сончеви термални колекторски системи во домаќинства за 2019 година Огласот...