еМагазин

Tag : Комора на извршители

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Извршителите ќе продолжат да ги наплаќаат долговите на граѓаните, заврши забраната заради корона кризата

Редакција
Комората на извршители соопшти дека заврши грејс периодот за наплата на неплатените сметки и долгови кои граѓаните и компаниите ги имаат кон разни фирми и...