еМагазин

Tag : комунални претпријатија

БЕСПАРИЦА ТОП СТОРИИ

Јавните комунални претпријатија пред можен банкрот, бараат цена на струјата како за домаќинствата

Редакција
Здружението на даватели на комунални услуги АДКОМ коешто обединува 90 јавни комунални претпријатија во земјава, денеска уште еднаш алармираше дека се пред можен банкрот. Бара...