еМагазин

Tag : конфискација

Македонија ТОП СТОРИИ

Имот ќе се конфискува без правосилна пресуда и во граѓанска постапка

Редакција
Владата на седница го утврди текстот на Предлогот на закон за конфискација на имот во граѓанска постапка. -Со цел да се надминат правни празнини коишто...
Македонија

Се изготвуваат решенија за преземање на одземениот имот на Сеад Кочан

Редакција
Минатата недела во Агенцијата за управување со одземен имот стаса правосилна пресуда во врска со одземениот имот на „Трансмет“ и Сеад Кочан. Изготвени се 26...