еМагазин

Tag : крафт џин

ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Фото) Смидџин е мал и перфектен: Една година од постоењето на првиот крафт џин произведен во Македонија

Силвана Жежова
Првиот македонски крафт џин, Смидџин на 13 декември ќе прослави една година од своето постоење, а веќе ја испишува својата убава и успешна приказна, како...
ТОП СТОРИИ Убава приказна

Првиот македонски крафт џин, освои два златни медали и се вброи во најдобрите шест во светот

Редакција
На еден од наjпрестижните натпревари за џин во светот „The Gin Guide”, Смидџин, првиот македонски крафт џин, освои две златни медали и се вброи во...