еМагазин

Tag : креити

Бизнис ТОП СТОРИИ

Просечната каматна стапка на нови кредити на историски најниско ниво

Редакција
Во ноември, продолжи трендот на намалување на просечната каматна стапка на вкупните кредити, којашто оствари месечен пад од 0,02 п.п. и изнесува 5,40%, информира Народната...