еМагазин

Tag : Кристијан Андреев

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

(Видео) Сестричка моли за помош за лекување на нејзиниот брат Кристијан

Редакција
Јована Андреева преку видео на социјалните мрежи, замолува за собирање на донации за спас на нејзиниот брат Кристијан, кој мора да замине на операција на...
Да помогнеме

Дојчинова Андреева: 2019 година сите ја дочекавте во еуфорија, јас ја чекав во тага

Редакција
2019 година сите ја дочекавте во еуфорија, јас ја чекав во тага, бидејќи овој дечко наместо да се спрема и дотерува да оди на дочек...