еМагазин

Tag : крварења

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Ковид-19 може да предизвика сериозни крварења во гастроинтестиналниот систем

Редакција
Пациенти кои имаат инфекција со SARS-CoV-2 вирусот може да развијат сериозни компликации на гастроинтестиналниот систем кои во некои случаи се манифестираат и со обилни крварења...