еМагазин

Tag : кучиња трагачи

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

(Фото) Запознајте ги кучињата-трагачи на Царинската управа

Редакција
Пет кучиња трагачи се дел од Царинската Управа уште од 2000 година и се од особена важност, бидејќи се користат за заштита на граничните премини...