еМагазин

Tag : купува

Бизнис ТОП СТОРИИ

Народна банка купува возила

Редакција
Народна банка на Република Македонија купува возила. Проценета вредност на договорот, кој е објавен на Електронскиот систем за јавни набавки без ДДВ изнесува  3.534.960 денари....