еМагазин

Tag : ленти

Бизнис ТОП СТОРИИ

„МБФ глобал“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на гумени транспортни ленти вреден 3,4 милиони евра

Редакција
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Елекетрани на Македонија (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на гумени транспортни ленти со платно...