еМагазин

Tag : Лидија Ристевска

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Итно сме ѝ потребни на Лидија, чија што болест мултплекс склероза брзо прогресира

Редакција
Лидија Ристевска има мултиплекс склероза, која на последната снимка од магнетна резонанца, се покажало дека брзо прогресира. Со вежби и рехабилитација не се постигнало успех,...
Да помогнеме

Итен апел за помош: Заедно можеме да собереме 14.000 евра и да ѝ помогнеме на Лидија Ристевска која е неподвижна

Редакција
Потребни сме и на Лидија Ристевска, која боледува од прогресивна мултиплекс склероза. Нејзината стабилна состојба, ја влоши сообраќајната несреќа поради која е неподвижна и немоќна....
Да помогнеме

На Лидија Ристевска и се потребни средства за третман со матични клетки, поради прогресивна мултиплекс склероза

Редакција
Лидија Ристевска боледува од прогресивна мултиплекс склероза и потребен е третман со матични клетки кој чини 45.000 евра во Русија. „Се борам за живот, а...