еМагазин

Tag : лимфни жлезди

Да помогнеме

16-годишниот Мартин боледува од рак на лимфни жлезди, потребни се 40.000 евра за операција

Редакција
Давид Мартиноски Исоски (16) години има дијагностицирано не-хочкинов лимфон (рак на лимфните жлезди). „Со ваша помош започнато е лекување во Виена. За да продолжам со...