еМагазин

Tag : Давид Мартиновски Исоски

Да помогнеме

16-годишниот Мартин боледува од рак на лимфни жлезди, потребни се 40.000 евра за операција

Редакција
Давид Мартиноски Исоски (16) години има дијагностицирано не-хочкинов лимфон (рак на лимфните жлезди). „Со ваша помош започнато е лекување во Виена. За да продолжам со...
Да помогнеме

Давид Мартиновски Исоски: Сите мои мечти и соништа се стопија во еден и единствен, да оздравам

Редакција
Потребна е помош за 16-годишниот Давид Мартиновски Исоски, кој боледува од агресивен лимфом. „Се викам Давид Мартиновски Исоски имам 16 години, пред два месеци живото ми...