еМагазин

Tag : Лис

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Малиот Лис Бериша пример дека Балканот може да учи од врвните македонски доктори

Редакција
Лис Бериша е 6 годишно детенце родено со срцева маана – аортна стеноза, стеснет почетен дел на аортата – голем крвен сад кој излегува од...