еМагазин

Tag : лојалност

БАШ НИ Е ЌЕФ

Нова наградна игра на „Макпетрол“ на програмата за лојалност „Верна“

Редакција
„Макпетрол“, како веќе докажана општеството одговорна компанија која е ориентирана пред се кон потрошувачите, и во 2019 година, четврта година по ред продолжува да ги...