еМагазин

Tag : лумузини

Бизнис ТОП СТОРИИ

МАПАС распиша тендер за набавка на две лимузини на лизинг

Редакција
Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) распиша оглас за набавка на две лимузини преку оперативен лизинг. Проценетата вредност на договорот без ДДВ...