еМагазин

Tag : лизинг

Бизнис

Ангеловска: За најмалку 70 отсто се намалуваат ратите за кредитите од финансиските друштва и лизинг компаниите

Редакција
Ратите на кредитите од финансиските друштва и лизинг компаниите се намалуваат за најмалку 70 отсто во следните три месеци за граѓаните, во насока на помош...
Бизнис ТОП СТОРИИ

МАПАС распиша тендер за набавка на две лимузини на лизинг

Редакција
Агенција за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување (МАПАС) распиша оглас за набавка на две лимузини преку оперативен лизинг. Проценетата вредност на договорот без ДДВ...