еМагазин

Tag : Маја Мојсова

Македонија ТОП СТОРИИ

Сите сме донори на органи доколку не се изјасниме спротивно на нотар, но семејството го има последниот збор

Редакција
Националниот координатор за трансплатација Маја Мојсова, по повод првата трансплантација на срце во државата, порача дека ова немало да биде успешно без семејството што го...