еМагазин

Tag : Макмонт

Бизнис

„Макмонт“ го доби тендерот на Царинската управа за одржување на објектите на граничните премини вреден 162.000 евра

Редакција
Царинската управа по распишаниот тендер за тековно одржување на објекти на граничните премини склучи договор со друштвото за производство и трговија „Макмонт“ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје....