еМагазин

Tag : Марија Марковска

Бизнис

По спор долг 11 години: Марија Марковска стана најголем акционер во „Карбо Нова“

Редакција
„Карбо Нова“ имаше несогласување на впишаните акции по тековна состојба (67.176 акции) и акционерска книга (51.535 акции). За невпишаните акции се водеше Управна постапка веќе...