еМагазин

Tag : карбо нова

Бизнис

Акциите од „Агроплод“ и „Карбо Нова“ исклучени од котација на Македонската берза

Редакција
Одборот на директори на Македонската берза донесе одлука за исклучување од котација на акциите издадени од „Карбо Нова“ АД Крива Паланка, поради стечај на друштвото....
Бизнис

„Карбо нова“ со загуба од 1,1 милион денари за девет месеци

Редакција
„Карбо нова“ АД Крива Паланка во периодот јануари-септември, годинава оствари загуба од 1,1 милион денари, што е влошување на резултатот во однос на истиот период...
Бизнис

По спор долг 11 години: Марија Марковска стана најголем акционер во „Карбо Нова“

Редакција
„Карбо Нова“ имаше несогласување на впишаните акции по тековна состојба (67.176 акции) и акционерска книга (51.535 акции). За невпишаните акции се водеше Управна постапка веќе...
Бизнис

Карбо Нова ги објави акционерите кои поседуваат над 5% од акциите

Редакција
Карбо Нова АД Крива Паланка преку Македонската берза ги објави инвеститори кои поседуваат над 5% од која било класа на хартии од вредност од вкупно 51.535...