еМагазин

Tag : Маријана Милевска

БАШ НИ Е ЌЕФ

„И од Битола се може“ успешна приказна за 2019 година

Редакција
„Преда плус Фондацијата“ заедно со своите соработници во 2019 година, преку иницијативата „И од Битола се може(и)“ го размрда заспаниот Пелагонски регион преку креирање на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

„И од Битола се може(и)“ започнуваат со втора сезона бизнис предавања

Редакција
ПРЕДА Плус Фондацијата започнува со втора сезона на проектот „И од Битола се може(и)“ со инспиративно едукативно предавање кое ќе се одржи на 3-ти септември,...