еМагазин

Tag : стартапи

БАШ НИ Е ЌЕФ

„И од Битола се може“ успешна приказна за 2019 година

Редакција
„Преда плус Фондацијата“ заедно со своите соработници во 2019 година, преку иницијативата „И од Битола се може(и)“ го размрда заспаниот Пелагонски регион преку креирање на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

ПРЕДА плус отвори повик за поддршка на стартапи од Пелагонискиот регион

Редакција
Сите со добра и иновативна бизнис идеја или со веќе формиран стартап во почетна фаза може да аплицираат за акцелераторската програма #ИодБитолаСеМожи креирана од ПРЕДА...