еМагазин

Tag : МСМЈЛК

ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Фото) Македонскиот јазик и култура роди љубов помеѓу Турчинка и Полјак

Редакција
Вљубеноста во македонскиот јазик и македонската култура, Сила Екин од Турција и Миколај Зараѓи од Полска, од две различни страни на Европа ги доведе лани...