еМагазин

Tag : Надзорен одбор

Бизнис

Колкави се примањата на членовите на Надзорниот одбор на Тиквеш

Редакција
Во Годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, винаријата Тиквеш ги објави и надоместоците на Надзорниот одбор на компанијата: ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Тиквеш ги...
Бизнис

Шезан Рехман Кхан на местото на Горан Марковски во Надзорниот одбор на Силк Роуд банка

Никола Осило
Силк Роуд банка преку Македонската берза информира дека во Централниот регистар е извршен упис на Шезан Рехман Кхан за член на Надзорниот одбор на банката,...
Бизнис

Трим Ќемали именуван за член на Надзорниот одбор на ТТК Банка

Никола Осило
ТТК Банка преку Македонската берза соопшти дека Собранието на акционери на денешната седница донело одлука Трим Ќемали да биде именуван за член на Надзорниот одбор...
Бизнис

Кои се членови на Надзорниот одбор на Охридска банка за 2018 година

Редакција
Надзорниот одбор на Охридска банка се состои од пет члена, именувани од страна на Собранието на акционери со мандат од четири години по претходна согласност...
Бизнис

Колкави се надоместоците на членовите на Надзорниот одбор на Охридска банка

Редакција
Во согласност со Одлуката за утврдување на висината на надоместоците за работа во органите на Охридска банка, усвоена од Собранието на акционерите на седницата на...
Бизнис

На членовите на НО на Оилко по основ на награди лани исплатени 2,3 милиони денари

Редакција
Членовите на Надзорниот одбор (НО) на КДА Оилко Скопје по основ на награда лани оствариле нето-примања од 2.360.000 денари, соопшти компанијата во годишниот извештај, објавен...
Бизнис

Кои се членови на Надзорниот одбор на Стопанска банка-Скопје

Редакција
Во Годишниот извештај за минатата година, објавен преку Македонската берза, Стопанска банка-Скопје, го објави составот на Надзорниот одбор. “Надзорниот одбор на Стопанска банка АД –...
Бизнис

Константин Арнаудов именуван за член на Надзорниот одбор на УНИ банка

Никола Осило
Гувернерката на НБРСМ со решението бр.15-4287/3 од април 2019 година, издаде претходна согласност за именување на Константин Илијчов Арнаудов за член на Надзорниот одбор на...
Бизнис

Кои се членовите на Надзорниот одбор на ТТК Банка

Редакција
Надзорниот одбор на Банката се состои од седум членови, од кои два се независни членови, стои во Годишниот извештај на ТТК Банка за минатата година,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Миле Зечевиќ, советникот на Заев влезе во Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола

Редакција
Собранието на Стопанска банка Битола донесе одлука за избор на членови на Надзорниот одбор на Банката, информираат од таму преку Македонската берза. За членови избрани...