еМагазин

Tag : Наталија

Да помогнеме ТОП СТОРИИ

Да помогнеме: Наталија боледува од канцер, а доживеала и мозочен удар, потребни се средства за лекување

Редакција
Наталија боледува од метастазичен канцер и итно треба да се оперира во Турција. „Трошоците за лекувањето се огромни и апелираме за помош и обезбедување средства,...