еМагазин

Tag : Неџад Мехмедовиќ

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Кој е Неџад Мехмедовиќ, новиот заменик-министер за политички систем и односи меѓу заедници

Редакција
Неџад Мехмедовиќ е новиот заменик-министер за политички систем и односи меѓу заедниците. Кој e Мехмедовиќ? Мехмедовиќ е роден во 1985 година во Скопје. Дипломирал во...