еМагазин

Tag : Нинослав Ивановски

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Како до откривање и лекување на хроничната бубрежна болест?

Редакција
Хроничната бубрежна болест претставува современа епидемија на развиеното општрество денес во светот. Според американските научници до 15% од светското население има некој тип на намалување...